Vakman bestellen?

Even Frans bellen!

Diensten

timmerwerktimmerwerk

Timmerwerk

Wij leveren vakwerk in alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Wij maken ramen, deuren en kozijnen, complete garages, carports, overkappingen bergingen en veranda’s. Maar ook voor complete kastenwanden, inbouwkasten en eiken, Douglas of steigerhouten meubelen is Frans Postma Timmer – en Montagebedrijf uit Leeuwarden het aangewezen adres.

Wij hebben een groot aantal projecten gerealiseerd bij zowel particulieren als bedrijven en zijn actief in alle sectoren zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en allround timmerwerk zowel binnen als buiten. Aparte maatvoering of bijzondere wensen zijn voor ons een uitdaging. Ons vakteam is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende timmerwerken die in detail en met de grootste precisie worden gerealiseerd. Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om uw wensen te bespreken.

montagewerkmontagewerk

Montagewerk

Ook voor de meest uiteenlopende montagewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan fabricage en montage van alle mogelijke elementen in een interieur, kastenwanden, badkamermeubelen, vouwwanden, inbouwkasten of – een recent project – een overkapping met een zwevende dakconstructie. Wij leveren ons werk op tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij maken duidelijke en transparante afspraken en daar mag u ons op aanspreken.

Wij horen graag wat uw wensen zijn. Bij Frans Postma Timmer- en Montagebedrijf uit Leeuwarden is héél veel mogelijk.

renovatiewerkrenovatiewerk

Renovatiewerk

Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor alle aan- en (ver)bouw en renovatie van uw woonhuis of bedrijfsruimte. Wilt u uw leefruimte in uw huis vergroten, dan is aanbouw een mooie en praktische oplossing. Wij hebben veel ervaring in het realiseren van een mooie én functionele aanbouw aan uw woning. Ook voor garages, carports, overkappingen en bergingen vindt u bij ons de juiste vakmensen. Wij denken mee over fraaie en praktische oplossingen en voeren het hele project vakkundig voor u uit (turn-key).

Maar ook voor alle andere denkbare verbouw- en renovatiewerkzaamheden levert Frans Postma Timmer- en Montagebedrijf 100% vakwerk.

Adres

  • Postadres
  • Dennenstraat 82
    8924CM Leeuwarden
    Friesland

Contact

Overige

Frans Postma - VCA VOL
Alle rechten voorbehouden © , Frans Postma Timmer- en Montagebedrijf.
LinQxx verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud