Skip to main content

Vakman bestellen?

Even Frans bellen!

Frans Postma

TIMMER- EN MONTAGEBEDRIJF UIT LEEUWARDEN

Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerk, renovatie en montagewerk. Ons timmerbedrijf staat voor vakmanschap, precisie en een kwalitatief hoogstaand eindproduct waar u als klant en wij als timmerbedrijf trots op kunnen zijn. Frans Postma Timmer- en Montagebedrijf uit Leeuwarden is hét adres voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden, renovatie en montage. Niet alleen voor ramen, deuren en kozijnen, maar ook voor mooie kastenwanden, inbouwkasten en eiken, Douglas- of steigerhouten meubelen.
Voor andere werkzaamheden bijvoorbeeld bij renovatie, kunnen andere vaardigheden nodig zijn. Wij hebben een netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee wij gecombineerde projecten in dezelfde hoogstaande kwaliteit kunnen uitvoeren. U heeft slechts één aanspreekpunt met heldere afspraken.
Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij diverse timmer-, renovatie- en montagebedrijven, heb ik in 1980 mijn eigen timmerbedrijf opgestart: Frans Postma Timmer- en Montagebedrijf in Leeuwarden. Sindsdien hebben wij door ons vakmanschap, persoonlijke aandacht en service, een groot bestand opgebouwd van tevreden relaties bij particulieren en bedrijven.
Bespreek uw wensen met onze vakmensen en samen komen wij gegarandeerd tot het állerbeste resultaat!